Update GW2020

Even een korte update: het gaat goed met de inschrijvingen maar natuurlijk willen we zoveel mogelijk geld aan het goede doel kunnen schenken. Dus heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog! Voor een tientje zit je lekker een avondje te quizzen voor de televisie én steun je een goed doel 🙂

Gemert Weet is natuurlijk “de leukste dorpsquiz van Gemert”, maar we hebben er dit jaar extra op gelet dat hij geschikt is voor iedereen; of je nou een Gemertenaar bent of een trotse inwoner van Tietjerksteradiel. Via onze social kanalen (#GW2020) kun je zelfs live reageren.

Niet alleen kun je van over heel de wereld meespelen, Gemert Weet 2020 – The Stay At Home Edition is ook geschikt voor de wat jongere quizzer: in iedere ronde zitten wel een paar vragen waar de jeugd beter raad mee zal weten dan de oudjes.

De quiz duurt van 19u00 tot ongeveer 22u00 en is te volgen via de livestream van Omroep Centraal of gewoon op het televisiekanaal (klik hier voor een overzicht). Na afloop van de quiz kletsen we gezellig na: we bespreken de vragen en de antwoorden en aan het einde van de uitzending hopen we de uitslag al te kunnen presenteren.

De inschrijving voor Gemert Weet 2020 – The Stay At Home Edition sluit op zaterdag 7 november om 12u00.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.