Goede Doelen gezocht

Gemert Weet zoekt Goede Doelen

Terwijl de inschrijvingen voor de Gemert Weet ‘Stay at Home Edition’ 2020 binnen beginnen te druppelen, wordt er achter de schermen natuurlijk flink doorgewerkt. Huidige punt van aandacht: de goede doelen!

Zoals gebruikelijk bij de leukste dorpsquiz van Gemert, spelen de deelnemers nooit voor eigen gewin. Behalve voor de eeuwige roem wordt altijd gestreden voor een goed doel. Omdat dit jaar een bijzonder jaar is, hebben we die regel een klein beetje aangepast.

Dit jaar zoeken we goede doelen die de gemeente Gemert-Bakel als werkgebied hebben!

Ons mooie Gemert heeft de afgelopen tijd rake klappen gekregen; er is veel persoonlijk leed geleden en op allerlei vlakken heeft onze gemeenschap flinke averij opgelopen. Daarom hebben we besloten dat we dit jaar eens de nadruk willen leggen op het steunen van elkaar.

Ken jij goede doelen of organisaties die zich inzetten voor onze gemeente Gemert-Bakel, voor haar inwoners of voor de gemeenschap? Meld ze dan aan info@gemertweet.nl. Over een tijdje zetten we alle aangemelde goede doelen op een rij en kunnen de deelnemers aan Gemert Weet ‘Stay at Home edition’ 2020 kiezen voor welk goed doel zij graag willen spelen.

Het totale prijzengeld wordt verdeeld onder de goede doelen die naar rato het meeste punten verzamelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.