Gemert Weet Stay At Home Edition

Gemert Weet gaat door!

De corona-crisis houdt ons al maandenlang bezig. Toen wij begin april voor het eerst (online) bij elkaar kwamen, was de belangrijkste vraag: wat gaan we doen? En we zijn eruit: Gemert Weet 2020 gaat gewoon gebeuren!

Nou ja; niet ‘gewoon’, maar meer ‘het nieuwe gewoon’. Op het moment dat we deze knoop doorhakten, wisten we nog helemaal niet hoe de situatie er aan het einde van 2020 uit zou zien. En dat weten we nog steeds niet.

Gemert Weet 2020 – The Stay At Home Edition

We willen geen enkel onnodig risico nemen en al het mogelijke te doen om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. Daarom presenteren we dit jaar: de Stay At Home Edition. Of de Blijf Thuis-editie, voor de taalpuristen onder ons.

We kunnen je van alles vertellen over wat we in petto hebben, maar daar is nog tijd genoeg voor. Voor nu, eerst even de hoofdpunten:

Wat: Gemert Weet 2020 – The Stay At Home Edition.
Wanneer: 7 november 2020.
Waar: in de veilige omgeving van je eigen huis.
Inschrijven: klik hier voor het inschrijfformulier.

Hoe dan?

We willen nog niet al teveel verklappen, maar je kunt meedoen aan Gemert Weet met je eigen gezin (max. 5 personen). De quiz wordt volledig gespeeld van thuis uit. Geen grote groepen, geen drukke zalen, geen ritjes dwars door Gemert. Dat zullen velen jammer vinden, maar het is nu eenmaal de situatie. De gezondheid van onze dorpsgenoten gaat boven alles.

Waarom dan?

We hadden natuurlijk ook gewoon een jaar kunnen overslaan. Maar dat wilden we pertinent niet; we willen juist graag de boodschap uitdragen dat het ‘nieuwe normaal’ belangrijk is, noodzakelijk zelfs, maar dat het ons leven niet in de weg hoeft te staan. We moeten ons gewoon een beetje aanpassen. Zoals we immers al 125.000 jaar doen!

Goede Doelen

Zoals altijd speel je niet voor eigen gewin (behalve die eeuwige roem natuurlijk) maar voor een goed doel. Dit jaar willen we de nadruk leggen op lokale goede doelen. In tijden van crisis houden we -logisch- de hand op de knip. Goede doelen zijn daarbij vaak de eerste slachtoffers. Daarom willen we dat het volledige prijzengeld terecht komt bij goede doelen in ons eigen Gemert en omgeving.

Wil je meer informatie hierover, of wil je een goed doel aanmelden? Neem dan even contact op.

Heb jij er ook al zo’n zin in? Schrijf je dan nu alvast in!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.