Gemert Weet 2022: It has begun!

Ok, dat klinkt misschien een beetje melodramatisch maar het is een feit: de inschrijvingen beginnen binnen te druppelen voor de negende editie van Gemert Weet, op 26 maart 2022.

26 maart 2022 dus?

Yep; voor het eerst in onze geschiedenis verschuift de quiz van november naar maart. Uiteraard vanwege corona en alle sores daar omheen. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we eigenlijk verwacht hadden dat we in maart ‘altijd wel veilig’ zouden zitten qua corona. Dat blijkt nu dus nog allerminst zeker te zijn. Daarom willen we in ieder geval nu alvast opmerken: mocht het in maart nog steeds niet mogelijk zijn om een ‘ouderwetse’ Gemert Weet te organiseren dan gaan we schuiven met de datum.

Niet nog een ‘Stay at Home edition’

Hoewel de online quiz van vorig jaar superleuk was om te doen en ook hartstikke goed werd ontvangen; we willen het liefst een lekker ouderwetse dorpsquiz en geen online gebeuren. Het was superleuk voor een keer, maar wel met de nadruk op ‘een keer’. Dus mochten we nog steeds te maken hebben met een te zwaar pakket aan corona-maatregelen dan gaan we gewoon schuiven, net zolang tot we weer lekker bij elkaar kunnen zitten. Mocht jullie op die eventuele nieuwe datum niet kunnen, dan kun je natuurlijk gewoon je inschrijfgeld terugvragen. Daarover communiceren we te zijner tijd.

Inschrijven maar!

Anyway; we gaan er voorlopig vol goede moed vanuit dat Gemert Weet gaat plaatsvinden op 26 maart 2022. Je kunt jouw team dus met een gerust hart alvast hier in gaan schrijven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.