Dorpsquiz ‘Gemert Weet’ zoekt versterking!

De Stichting Gemert Weet zoekt enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met de organisatie van de leukste dorpsquiz van Gemert. We zijn op zoek naar versterking op de volgende fronten:

Vrijwilliger

We zijn natuurlijk allemaal vrijwilligers, maar de titel ‘Vrijwilliger’ betekent bij Gemert Weet: iemand die op de quizavond (en in de aanloop daarnaartoe) beschikbaar is om te helpen bij het maken van dingen die we nodig hebben voor de quiz, het opbouwen en afbreken op de quizavond en andere voorkomende hand- en spandiensten. Het is een hele vrije en flexibele functie, waarbij we natuurlijk wel verwachten dat we op je kunnen rekenen wanneer je iets hebt toegezegd.

Vragenmaker

Als vragenmaker bij Gemert Weet ben je (je raadt het al) vooral bezig met het bedenken van quizvragen voor Gemert Weet. Maar ook het nakijken van de quiz behoort tot je verantwoordelijkheden, evenals het helpen bij diverse activiteiten op de quizavond zelf. Door het jaar heen zijn er een aantal bijeenkomsten waarbij jouw aanwezigheid zoveel mogelijk wordt verwacht.

We zijn allemaal vrijwilligers, maar je doet het niet voor niets! De sfeer in het team is supergezellig, de quizavond is geweldig om mee te maken achter de schermen en de feestavond spreekt voor zich. Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond sluiten we, onder het genot van een hapje, een drankje en een leuke activiteit het Gemert Weet-jaar af.  

Wil jij ons team komen versterken? Je bent van harte welkom! Stuur een mailtje naar: info@gemertweet.nl, dan nemen we snel contact met je op.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.